Syksy on tullut ja se on iskenyt minuun kuin tauti. Kynttilähimo. Kuola valuen surffaan nettikaupoissa katsellen ihania tuoksukynttilöitä. tämän vuoden suosikiksi on muodostunut The White Companyn laseissa olevat kynttilät. Aivan ihania...Mutta haloo! Halvimmat maksavat 20 £ ! Kallein, kaksikiloinen monisydäminen kynttilä hurjat 125 £ !!!!! Aivan älyttömiä hintoja... Ja silti himoitsen niitä kuin hullu puuroa... 50 £ tilaus ilman postikuluja vielä tänään... Taistelen itseni kanssa, onneksi kukkaronvartijani totesi että tuikut ovat ihan yhtä kivoja.. Oikeassahan hän on, mutta kun haluan... Lähin liike on Lontoossa, katsotaan sitten reissussa josko budjetti antaa periksi, siihen saakka yritän pysyä pois firman sivuilta.

Tämä viikko on mennyt hyvin. Pysyin 40 €:n viikkobudjetissa eikä vahti antanut ostaa herkkuja. Ei sen puoleen tuosta budjetista olisi paljon herkkuihin irronnutkaan..Ensi viikko pitäisi kaiken järjen mukaan mennä alle budjetin koska ruokaa on koko viikoksi, jotain pientä joudun hakemaan. 

Noista kynttilöistä vielä... minulla on kaapissa juuri oikeanlaisia viskilaseja...jos tekisin itse kynttilänikin...tuskin se nyt vaikeampaa on kuin saippuan ja voiteiden teko. Lahtisen vahavalimolla näyttäisi olevan kohtuullisen hinnatkin, ja joululahjaongelmat ratkeaisivat samalla, saippuat on jo tehty! :-)

Eipä tässä ihmeempiä, kohti uutta viikkoa vaan! :-)