Koko viikon olen lennellyt pilvissä varaamani reissun takia..... hyvä etten jo suunnittele toista ennen Lontoota! Yritän pitää pääni järkevänä ja ajatella velkojani, muuten karkaa mopo käsistä.

Huomasin oudoa jutun tässä eräänä päivänä. Nyt kun olen maksanut Visaa pois vähän enemmän on tullut ajatuksiin joku kummallinen harhakuva että minulla olisi rahaa! Menin jo kaupoille vakaana aikomuksena ostaa kotiin/itselle jotain kivaa. Kotiin päästyäni katsoin pankkiin ja tajusin että siellä on rahaa 60 €.... Onneksi en ostanut muuta kun hiusvahaa, se tuli tarpeeseen. Kevätyskin tekee temppujaan, uudet matot ja verhot tunkevat päähän. Mutta ei, en sorru!

Huomasin tosin senkin, että vaikka vakaana aikomuksena oli ostaa jotain en kuitenkaan löytänyt mitään mitä olisin himoinnut tai edes halunnut. Kaikki tavara ja vaate näyttää varsin turhalta. Eli 33 vaatetta kolmeksi kuukaudeksi toimii yhä erittäin hyvin, en ole tarvinnut edes niin paljoa. Ja pari isoa kassillista turhaa kamaa odottaa yhä kirpparille pääsyä, uutta en tilalle tunnu haluavan. jopa ruokakauppaan on mennyt todella vähän rahaa, kun tympii koko kaupassa käyminen.

Näin taas unta talosta eli unikirjojen mukaan sisäisestä itsestäni. Talot senkun paranee! Tämä oli vanha mutta todella suuri, aina vaan löytyi uusia ihania huoneita! Vieläkin hävitin sieltä tavaraa ja remonttia suunnittelin, mutta kun vertaa unieni taloihin vaikkapa vuosi sitten on kehitys ollut huikea. Alkaako sisäinen minäni siis eheytyä? Alkoholiin en ole koskenut lähes tasan puoleen vuoteen, sinänsä että varsinainen juoppo olisin ollutkaan, mutta kyllä sitä on tullut aikanaan välillä aika rajustikin biletettyä... Nyt shoppailukin alkaa näköjään jäädä, alkaa käydä riippuvuudet vähiin, tupakka ja liiallinen makean syöminen ovat vielä tallessa.... Mutta nyt on syytä vähentää makeaa, minulla on kaapissa ihanat kirpparilta kolmelle eurolla ostetut Levikset joihin haluan taas mahtua! :-)

Ensi perjantaita ja tiliä odotan todella kärsimättömästi, tulee bonukset ja vähän kakkostyöstäkin, saattaa olla että matkabudjetti on kertaheitolla kasassa ja sitten saa keskittyä velkoihin oikein urakalla. Visaa ja säästöjä on kulunut reissun maksamiseen, mutta onpa lennot, metrolippu (oystercard) ja yksi yö hotellista jo maksettuna. Jossain kohtaa täytyy vielä ostaa junaliput Suomessa ja Lontoossa, niin ei tarvitse niiden takia sitten höntyillä ja jonotella. Joku varmaan ajattelee että ihan hullu, 10 kuukautta ennen täräjää.... Mutta suunnitteluhan on puolet huvista! :-)

Työt ovat taas kolmen viikon päästä katkolla, mutta nyt en jotenkin jaksa sitä murehtia, tiedän pärjääväni tavalla tai toisella.

Aurinko paistaa täysillä, kissa makaa tv-tasolla ja nauttii, minä nukuin kellon ympäri ja siivoilen kaikessa rauhassa sekä kirjoittelen. Mikäs tässä on lauantaipäivää vietellessä!

Nauttikaa tekin!