Jotain on tapahtunut. Olen tainnut päästää irti eBay-shoppailusta. En niin hyvin että sulkisin tunnukseni, mutta niin hyvin ettäen ole täll kuulla ostanut mitään. Tunnuksista en aio luopuakaan, siellä on monesti jotain oikeasti tarpeellista mikä maksaisi kaupassa 5-10 kertaa enemmän, mutta mikään turha ei enää kiinnosta. Käyn välillä katselemassa jotain, saatan siirtää ostoskoriinkin, sitten parin päivän päästä deletoin tavarat (yleensä vaatteita). En siis tilaa mitään hetken mielijohteesta vaan harkitsen että tarvitsenko todella ko. juttua vain onko se vaan halu.

Osasyynsä tähän on varmaan ihastumisella, olen saanut muuta ajateltavaa... Tosin se homma näyttää kaatuvan omaan mahdottomuuteensa... 3 kertaa on treffit sovittu, 3 kertaa on herra tehnyt oharit. Minun herkällä ja useaan kertaan loukatulla ja petetylllä mielelläni ei ole tähän varaa. Olen nyt jo nukkunut 3 viikkoa huonosti, ja jos tämä jatkuu olen pian sairaslomalla. Aion antaa kaksi vaihtoehtoa; joko suhteesta tulee oikea, kahden aikuisen ihmisen suhde jossa tavataan säännöllisesti ja annataan aikaa toiselle sekä ollaan valmiita näkemään vaivaa suhteen eteen, tai sitten palataan asialliselle kaverilinjalle ja lopetetaan itsemme kiusaaminen levottomilla tekkstiviesteillä ja pikaisilla aamuhalauksilla ja hipelöinneillä. Herra on tainnus jotenkin jäädä koukkuun näihin viesteihin ja ehkä pelkää ettei olekaaan livenä riittävä, tai sitten ei todella halua kunnon suhdetta. Seikka että hänellä on lapsia vaikeuttaa tilannetta myös. Hän ehkä pelkää että jos sanoo joskus lapsille ei, he suuttuvat hänelle. En tiedä miten saisin hänet ymmärtämään että hänellä on oikeus omaan elämään eivätkä lapset lakkaa rakastamasta vaikka hänellä olisi joskus omiakin suunnitelmia. En tiedä, hankalaa on. Seurataan tilannetta.

Jos tästä turhautumisesta jotain hyötyä on niin olenpa saanut paljon aikaan tänä viikonloppuna. Eilen töissä 6 tuntia, pienet tirsat ja siivousta ja tavaran hävitystä kotona. Tarkoituksena on hävittää valtavat tuhat tavaraa! Tällä hetkellä olen luvussa 191. Olen vaihtanut parin lipaston paikkaa samalla ne siivoten, pyykännyt, valkaissut, pyyhkinyt ovia ja virkannut säilytyskorin, se on nyt kovettumassa sokeriveden kera. Kudetta on vielä toiseen, pienempään koriin. Niitä voisi tehdä joululahjoiksi, laittaa niihin itsetehtyä saippuaa ja käsivoidetta. Kuteet kahteen mattoon ovat odottamassa ja mallit valittuina. Täytyy pitää itsensä kiireisinä niin ei ajattele liikaa...

Sellasta sunnuntaita.