Laskin tämän kuun tulot ja menot näin tilipäivän kunniaksi, silloin tavallaan vaihtuu "tilikausi". Olen marraskuulla noin 450 € miinuksella. Voi helvetin helvetti. Mitä on siis taas tapahtunut? Missä se tuhlaamisen lopettaminen näkyy? Enkö mä opi ennenkun pää halkeaa siihen kuuluisaan seinään?

Puolustuksen puheenvuoro: Lääkäriin ja lääkkeisiin on mennyt lähes n. 280 €, ei normaalia. Auton katalysaattori vajaa 180 €, ei normaalia. Pesukone 200 €, ei sekään normaalia. Olen joutunut maksamaan ja vinguttamaan Visaa edestakaisin... ja tyhjännyt "välitilini". Periaatteessa en siis ole miinuksella, olen vain joutunut käyttämään jemmarahojani. Ottaa silti päähän. Ja ne hiton kikkiliivit olisivat saaneet jäädä ostamatta, paha 135 € retkahdus. Onpa kymmeneksi vuodeksi sitten niitäkin.

Positiivista oli kauppalasku, 110 € koko kuukausi, ulkona eli työpaikan ruokalassa menot 3 €, eli 3 lautasellista puuroa. Tähän kun pystyisi joka kuukausi. Tuossakin summassa on hirveä määrä suklaata... Housut kutistuu päivä päivältä...

Nyt tämä saa riittää! Lupaan että tällä kuulla en osta mitään mitä en todella tarvitse, eli ruokaa itselle ja kissoille sekä pyykinkuivaustelineen. Perkele.