Karen3-normal.jpg

Karenille kylmää kyytiä silmälasilyhennyksen verran, velkasaldo lähenee neljää tonnia, toivottavasti menee pian sen alle.

Eipä mitään uutta, ensi viikko töitä ja sitten kuka tietää. Veikkaan että kahdeksi viikoksi kotiin ja takaisin töihin, talvilomat alkavat pyöriä. Ihan veto poissa, lepoa kaipaisin minäkin.

Sorruin sen verran shoppailemaan että ostin pitkähihaisen t-paidan, sellaista todella tarvitsinkin. Kannatti odottaa, löysin hyvälaatuisen paidan 70% alennuksella, hintaa jäi 7,03 €. 10 € on tämän kuun vaatebudjetti, eli aisoissa on pysytty, tosin kovin vaikeaa tällä hetkellä... Sinnittelen...

Yritän koko ajan päästä eroon eBaysta jotta saisin Visavelkani kutistumaan, mutta tuntuu olevan mahdotonta. Hiustenleikkuukoneeni hajosi, siitä tuli savu pihalle, oli pakko ostaa uusi, säästän sen kampaajakuluissa ja bensoissa. Samoin hajosi langaton hiiri, uusi löytyi sekin eBaysta huomattavasti edullisemmin kun Suomesta. Kaikki tuntuu taas hajoavan, ompelukoneessakin on jotain häikkää, ei puolaa kunnolla, täytynee huollattaa jos en saa itse kuntoon.

Ihonhoitoon meni myös vähän rahaa. Olen vuoden tehnyt oikeastaan kaiken itse, mutta en ole onnistunut tekemään täydellistä kasvovoidetta ja puhdistavaa kasvovettä. Kokeilutkin maksavat, joten päädyin tilaamaan Sokoksen nettikaupasta WeCareIcon;in tuotteita. Nekin olivat loistavassa tarjouksessa ja ilman postikuluja, kaksi kasvovettä, yövoide ja geeli epäpuhtauksille, yht. 13 €. Riittävät pitkään. Seerumia tein äsken itse, jojobaa, ohdakeöljyä, e-vitamiinia, arganöljyä ja hyaluronihappoa. (joo, kaikkea minullakin kaapeissani on!) Tuntuu ainakin hyvältä iholla, katsotaan toimiiko pidemmän päälle. Iho huutaa kosteutta ja tasoitusta nyt kun pakkaset tulivat. En varmaan ikinä mitään seerumia ostaisi, järkyttävän kalliita, mutta onneksi löytyy ohjeita netistä. Em. kyllä kehitin ihan omasta päästä.

Taisin ajatella että ehkä velat maksettuani ostan jotain joltain kyseisiltä suunnittelijoilta. No, Anne Kleinin kello minulla on. Donna Karanilta kopioitu neuletakki ja infinity dress on tehty itse. Karen Millenin mekot ovat ihania, kopion jonkun idean ja teen itse. Muutkin onnistun varmaan jollain lailla kehittelemään, mm. Chanel-jakkuun on jo kaavat. Salvatore Ferragamon kengät ovat hieman hankalampi haaste.... Mutta enköhän minä jotain siihenkin "ongelmaan" keksi! :-) Tällä hetkellä en oikein muuta jaksa kun kutoa villasukkia jämälangoista, inspiraatio palannee kunhan asiat ovat muuten järjestyksessä.

Nyt taitaa olla päivätirsojen aika. Hyvää viikonloppua!