Jippii, ensi viikolla saa mennä töihin! Tosin kuuden viikon pätkä, mutta eikähän sitä sitten jatkossa kerry taas ainakin jotain. Kahden viikon tili tulee siis kuun vaihteessa kun työsopimus on määräaikainen eikä kutsuttaessa. Kertyy puolitoista pekkasta ja muutama lomapäiväkin. Pitää muistaa viedä verokortti, nostin 6 % verotusta, ettei satu vahinkoja, jos vaikka sattuisi lisätuloja kertymään.

Noista lisätuloista, kokeilen yhtä mielenkiintoista juttua parhaillaan, mutta olen niin alussa vasta etten viitsi siitä paljon avautua. Tuntuisi sopivan minulle ja täyttää tylsää vapaa-aikaa mukavasti ja vaikkei mitään suuria tuloja varmaan kerrykkään, vähän kuitenkin apua ja iloa arkeen. Palaan asiaan jossain vaiheessa.

Laitoin muutaman korun Huuto.nettiin, tuolla olisi varmaan dvd- ja cd-levyjä mitä voisi laittaa kanssa. Jos löisi kumpaisetkin könttäsummalla menemään, pääsisi kaikista kerralla eroon eikä tarvitsisi iänajan niitä ilmoituksia uusia. Haa, taas välähti kirjoittaessa!

Tunti siinä meni, cd:t laitettu myyntiin. Dvd-levyissä on muutama mitkä haluan katsoa vielä kerran, laitan ne loppuviikosta yhtenä pakettina, musaa lajittelin hieman tyylin mukaan, lähes kaikkiruokainen kun olen, no iskelmäpuolelta ei kyllä uppoa kuin Juha Tapio... Enemmänkin metallimimmi (tai -mummo) olen.

Mitäköhän vielä myisi.... :-)

Odottelen kovasti taas laskua silmälaseista ja luotonlyhennystä, saisin vähän syötyä piirakkaa. Etenee niin mahdottoman hitaasti tämä velkojen maksu! Eteneepä kuitenkin.