minianna-normal.jpg

Nyt on Anna todella heikossa kunnossa, viitisenkymmentä kiloa (euroa), niin jätämme hänelle hyvästit. Ehkä jo ylihuomenna, kuka tietää.

Minulla on nyt vauhti päällä tavaran kanssa! Osaa kuvattu huuto.nettiä varten ja kaksi isoa pussillista on kirpparitavaraakin jo. Päätin viimein luopua vinosta pinosta cd-levyjä joita en ikinä kuuntele ja dvd-levyistä jotka on nähty turhan monta kertaa. Olohuoneeseen tuli 1 täysin tyhjä laatikko, ihanaa!  Yläkaapit ovat vielä tutkimatta, ja pihavarastossa on edellisen kirpparireissun jäljiltä tavaraa joka ei mennyt kaupaksi. Kirpparikin täytyy valita huolella, tein viimeksi virheen ja otin halvimman. No eihän siellä kukaan käy, vanhat mummot ja vaarit, kun on antiikkiliike samoissa tiloissa. Vieressä oleva kirppari on puolet kalliimpi ja aina täynnä myyjiä ja väkeä. Sinne siis seuraavaksi, vaikka jonotusaika on luultavasti useita viikkoja. Ehdinpä penkoa rauhassa.

On se vaan kumma kuinka 44 neliöön uppoaa tavaraa... :-)

Vuodenvaihde lähestyy, ja vaikka työtilanne onkin sekava, odotan silti parempaa ja etenkin vähävelkaisempaa vuotta kun vuosi 2013 on ollut. Nyt menen ja teen uuden budjetin ensi vuodelle!