Kyllä, olo on kuin dieetillä olisi. Eilen kun lipsahti shoppailuksi, niin tänään kaupungilla käydessäni pikku piru kuiski korvaani: "kyllä sinä nyt voit jotain mennä ostamaan, tuossa on Emotion ja Halonen.... jotain pientä vaan..." eli aivan sama tunne kun laihdutuskuurilla lipsahtaneen suklaalevyn jälkeen: "Mitä väliä, anna mennä vielä pussi karkkia ja sipsejä, homma on jo pilalla joka tapauksessa!"

Jollakin ilveellä sain itseni pakotettua autoon ja ajamaan kotiin. Onneksi, sillä tilin saldo näytti vähemmän kun muistin. Ärsyttävää että toisista kaupoista tulee pankkikorttimaksu näkyviin vasta muutaman päivän kuluttua eikä näy edes katevarauksissa.

Tilillä 120 €, kampaaja ja silmälääkäri maksettavana, seuraava tili 15. päivä. Nyt koetellaan naista kunnolla... Pysyykö joustoluottoa varten siirretyt rahat toisella tilillä vai sorrunko sieltä ottamaan? Jos olisin fiksu niin maksaisin äkkiä niillä rahoilla sitä luottoa. Toisaalta haluan testata omaa tahdonvoimaani. Jännä nähä...

Tuossa vieressä minua tuijottavat Jotexin ja Hobby Hallin uuden mainoskuvastot. Onneksi ne alkavat olla hyvin jouluisia, ja minä en sisusta joulua varten.

Päätin muuten aamulla taas hävittää 100 tavaraa. Olen tehnyt sen pari kertaa ennenkin, missään ei näy eikä ko. tavaroita ole ollut ikävä. Aamulla heitin 4 tavaraa jo pois, enkä enää muista mitä ne olivat! Paljon on turhuutta ihmisellä...