Salvatore-normal.jpg

Tuskallisen mietinnän jälkeen maksoin joustoluottoa pois säästöilläni, 1000 €! Säästöön jäi muutama satanen, mutta velat vähenivät kolmanneksella. Alkoi niin potuttamaan kun tilanne ei etene. Nyt täytyy vaan toivoa että mitään suurta rahaavievää ylläriä ei odota nurkan takana...

Karl (Lagerfeld) häipyi ranskanmaalle ketään tervehtimättä ja Salvatorea (Ferragamo) jäi pienenpieni kengänkärki, tai ehkä paremminkin korko. Se kuittaantuu ylihuomenna kun menee normaali lyhennys. Velkaa on nyt siis 2137 €.

Nyt on yhtäaikaa keventynyt ja hermostunut olo, olihan tuo minulta aika radikaali veto. Sinne menivät Lontoon rahat, eli olisi syytä saada jotain säästöönkin taas. No onpa hyvä syy säästää.

Työtilanne on miellyttävä, olen mukavassa paikassa jossa minua arvostetaan, toisin kun edellisessä. Olen muuten laittanut liitolle postia terveyteen kohdistuvasta työsyrjinnästä yms. mitä siellä sattui. Odotellaan mitä tuleman pitää. Hyvässä lykyssä saan korvauksia, jos en niin ainakin ko. iso yritys saa pienen opetuksen.

Nordnet on suosta. En ole päässyt kirjautumaan sisään ensimmäisen kerran jälkeen, vaikka tiedän tasan tarkkaan että salasana ja tunnus ovat oikeat. Nyt sieltä sitten lähetellään monikertoihin uusia tunnuksia monessa eri kirjeessä. Taitaa jäädä siihen 300 euroon rahan laitto, pysyn Seligsonin parissa.

Että sellasta tänään.