Joo, kakskymppinen ei riitäkään, johtuen minulle harvinaisesta syystä eli ulkona syömisestä. Eilen oli niin pitkä päivä että oli pakko käydä Subissa haukkaamassa leipää. 8,20 €, hyi hitto kun kallista huvia. Huomenna joutuu tekemään saman jutun, menen tekemään työvuoron paikkaan jossa ei ole mitään, loppusiivous toimintansa lopettaneen liikkeen jäljiltä. Samassa  rakennuksessa on subi ja kotipizza... Eli "ulkona" syömiseksi taitaa mennä. Viikkobudjetti pysyy kuitenkin noin 30 €:ssa, että ei paha siltikään.

Viimeinen päivä päätyössä tänään. Pomo ei ole vieläkään jutellut asiasta kanssani. Mielestäni varsin huonosti hoidettu homma, avauduinkin jo eilen luottamusmiehelle. Aion ottaa liitton yhteyttä ja kysyä heidän kantaansa nepotismiasiaan ja varsinkin työsyrjintään joka on jatkunut jo pidempään. Seurataan tilannetta.

Eilinen meni työden jälkeen ensi viikon työbriiffauksessa, neljä tuntia kierrettiin työpisteitä! On siinä taas vanhalla muistamista.... Mutta ihan kivaa, saan tehdä töitä yksin ja vaihtelua riittää. Jos ensi viikko menee hyvin, saatan päästä töihin suoraan firmalle enkä vuokrafirman kautta.

Veloissa ei ole tapahtunut muutoksia, joustoluoton lyhennys meni mutta meni myös Visalta hotellihuone Helsingissä. Nyt alkaa olla suurin osa menoista maksettuna tulevaisuuden reissua varten.

En tiedä. Päätä särkee ja väsyttää. Täytyy koittaa jaksaa vielä tämä päivä jollain. Ärsyttää kun kerrankin olisi saanut nukkua vähän pitempään, niin ei, silmät auki varttia vaille viisi ja kun aivot lähtevät käyntiin ei uni enää tule.

Mukavaa viikonloppua joka tapauksessa!