Uskonpuute alkaa iskeä. Kun ensin sorruin siihen Yves Rocherin tilaukseen, niin sorruin eilen uudestaan. Tilasin Gymstick Drum Massagerin, eli tälläsen hierovan vänkyrän tai miksi sitä nyt nimittäisikään. Meille oli tullut sellanen töihin, kokeilin hartioihin ja totesin että tuo pitää saada kotiinkin. Niinpä rahoista jotka olivat jemmassa joustoluottoa varten, lähti reilu 80 € kävelemään. Laite oli kyllä erittäin hyvä, ja ruumiillista työtä tekevänä koen tämän tarpeellisena, kun hierojalla ei kuitenkaan ole varaa käydä, usein ainakaan. Tämä oli siis terveydellinen hankinta, ei kuulu ostoslakon piiriin. Toisaalta silti harmittaa se raha... Ensi tilistä sitten enemmän säästöön vaan.

Tekisi aivan kamalasti mieli taas ostella jotain. Siinä se pulma kai piileenkin, sanassa jotain. Mitään en tarvitse, mutta jotain pitäisi saada. Typerää. Väsyttää, rankka viikko töissä, muodostuu näemmä vielä kuusipäiväiseksi, aamulla en millään olisi jaksanut nousta ja se on minulle aika harvinaista. Väsyneenä alkaa sitten tehdä mieli kaikenlaista piristykseksi. Kampaajalla käyntikään ei auttanut, lyhyttä tukkaa leikattiin vielä lyhyemmäksi, eli ei mitään uutta.

100 tavaran hävityksessä 29 on hävinnyt, voisin taas jonkun kaapin pengastaa. Minulle tulee tavaran hävittämisestä hyvä ja juhlallinen olo, ainakin yhtä hyvä kun ostamisestakin. Outo hyypiö olen ma! :-)