Päätin minäkin ottaa vastaan 52 viikon säästöhaasteen! Viikot 1-7 on jo hoidettu säästötilille, jossa on nyt noin 454 €. Aika hyvin, kun muistaa että aloittaessani blogini siellä oli 24 €! Koko ajan olen siirtänyt ns. pikkurahat käyttötililtä, eikä se ole vaikuttanut rahatilanteeseen juuri mitenkään. Ajattelin että jatkan yhä sitä ja lisäksi tämä säästöhaaste. Jos homma toimii niin loppuvuodesta siellä on yli 2000 €, jee!

Tämän viikon välttelen kauppaan menoa. Puntari näyttää karmeita lukuja... Kaapissa on ruokaa riittävästi, ja ajankuluksi syöminen saa luvan nyt loppua, eilinen meni aivan överiksi... En osannut muuta ajatella kun ruokaa, makasin koko päivän sohvalla ja söin. Nyt onneksi pari kyläilyreissua, joten olen poissa jääkaapilta.

On muuten ensimmäinen kerta kun minulla on varonpalautuksia jäljellä vielä näin tammikuun lopussa! Ennen ne olisi tuhlattu turhuuteen, nyt niillä on maksettu laskuja. 650 € vielä käyttämättä. Kiusaus olisi suuri lyhentää niillä joustoluottoa, mutta täytyy hillitä itsensä ja seurailla rahatilannetta näin muutoin. Lopputilit ovat tulematta ja laskuja kertyy tasaisen tappavaan tahtiin. Käy pian köpelösti jos alkaa hosumaan... Alan ilmeisesti oppia jotain rahankäytöstä aivan huomaamatta, kiitos monen ihanan blogin ja oman kirjoittamisen. Asiat ikäänkuin selkeytyvät päässä kun ne purkaa ulos maailmalle. Jatketaan samaa rataa!

Erityiskiitos blogin http://kuviasanoilla.vuodatus.net/ kirjoittajalle! Kiitos kun kävit sivuillani, niin löysin sinut! :-)