tmp_IMG_20140427_114753325841845-normal.

 

 

Tulipa pykättyä olohuoneesee uusi pöytä. Ihan ok, tosin kolme jalkaa kissojen kanssa aiheuttaa lukuisia pöydän kaatoja...

Olin eilen koko päivän muuttamassa veljeäni ja hänen vaimoaan. Mukava päivä, ja jäi vielä vaivanpalkkaakin. Sain jalkojenhierontalaitteen jota he eivät voi verenpaineen takia käyttää, uuden päiväpeiton ja ihanan uuden tummanvioletin toppatakin! Vanha olikin jo siinä kunnossa että olisi tarvinnut erinäisiä korjaustoimenpiteitä. Eli taas tuli silkkaa säästöä!

Tänään on siis tabletin käytön harjoittelupäivä. Testailen kuvausta ja kuvien liittämistä ynnä muuta. Ja hieron jalkojani....

En yhtään tiedä mihin olen huomenaamulla menossa töihin, kolme vaihtoehtoa tarjolla. Kaippa joku tänään ilmoittelee jossain vaiheessa. Hyvä että on vientiä! Yhdestä paikasta saattaa muodostua vähän pysyvämpi, riippuu varmaan siitä malttaako pomo jumittaa minut sinne tiettyjen erikoisosaamisteni vuoksi. Pääasia että on töitä, minulle sama mitä teen kunhan palkka juoksee. Joskus ihmettelen ihmisiä, varsinkin nuoria joille ei tunnu kelpaavan mikään. Siinäpä sitte ihmettelevät eläkkeen pienuutta, jos tässä maassa sellainen järjestelmä vielä tulevaisuudessa on.

Ensi viikolla tilipäivä. vuokra ja vakuutusmaksut, lopulla eletään mitä jää, ja se ei ole paljon. Pitää odotella kuun puoliväliin että saa liitolle paperit ja kun päivärahan suuruus selviää voin laittaa asumistukihakemuksen vetämään.

Nyt taidan lysähtää nurkkaan lukemaan jotain hyvää kirjaa. Voi kun olisi suklaata.... Vaan ei ole. Hyvä sekin, on tässä jo pari kiloa saanut pois, vielä muutama niin kolmen euron levikset mahtuu taas!