nantes-nojatuoli-normal.jpgMusta nojatuoli!

Näin siinä sitten kävi, valkoinen sohva piti tulla mutta tulikin musta nojatuoli. :-) Katselin kuvia netistä, mielessä on jo pitkään pyörinyt ajatus isosta nojatuolista. Asunto on pieni ja sohva vie turhaa tilaa eikä ole edes paljoa käytössä. Hinnat isoilla tuoleilla ovat vaan kovia, halvemmalla saa ison sohvan! Tämä pisti silmään Kodin1:n sivuilta. Elokuun viimeiseen päivään asti kaikki huonekalut -30%, myös alennetut. Tuolin ovh. 499 €, alehinta 299 € ja siitä -30€ eli vähän päälle 200 € jäi hintaa! Kotiinkuljetustakaan ei ollut pakollisena, tulee kotiAnttilaan. Sitä en tiedä saanko sullottua autoon... pitänee pyytää apuja.

Tämä on 88 cm leveä eli aika passeli tilaansa. Osaan jonkin verran verhoilla, joten valkoiseksi muuntautuminenkin onnistuu jos niin päätän. Ja hinta oli loistava... Nyt vanha sohva saa mennä vaikka terassille tai kiertoon, rahi ehkä saa jäädä, sille voi olla käyttöä kunhan verhoilen sen uudelleen. Valkoiseksi, oletan. :-)

Huonekalut ja matot on suurinpiirtein maalattu loppuun, katselen maalin kuivumista. Posti toi kirjan "Hyvän mielen vaatekaappi", (löytyi huutiksesta edukkaasti) Näin se on tiistai pulkassa!