Hei vaan pitkästä aikaa! Kiirusta ja väsyä on pidellyt, ja kun raharintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään niin enpä ole jaksanut kirjoitella.

Vaan nyt tapahtui jotain... Ensinnäkin, pitkän ja tuskallisen pohdinnan jälkeen peruin Lontoon matkani. Snif. Laskin ja laskin ja totesin että minulla ei kertakaikkiaan ole varaa lähteä. Visalaskua oli aivan liikaa maksettavaksi kahdessa kuukaudessa pois ja se olisi pitänyt olla turvana jos reissussa jotain sattuu.

Reissun käyttörahathan minulla oli kasassa, Nordnetissa ja S-rahastossa. Ne on nyt nostettu pois. S-rahasto ei ole kummoisia tuottanut ja Nordnet ärsyttää hankaline toimintoineen, joten tyhjäksi vaan. Jatkossa pysyn Seligsonissa, helppo käyttää ja selkeä. S-rahastoon menee mahdolliset bonukset ja 10 €/kk.

Näistä saaduilla rahoilla maksaa paukautin visaa pois 800 €!!! Hyvä minä! Velkaa on nyt jäljellä noin 250 €, joten näyttää että vuoden loppuun mennessä olen kuin olenkin velaton. Tosin säästössä ei ole juuri mitään, mutta eipä ole sitten velkaakaan. Että tuntuu hyvältä. :-)

Lipsumisiakin on ollut, olen ostanut jonkin verran vaatteita talveksi. Työpaikallani on pirun kylmä, joten pitkähihaista neuletta sun muuta tarvitaan. Onneksi löysin huuto.netistä pari kivaa neuletta ja eBaysta samoin aika edukasta ja suhtkoht laadukasta vaatetta.

Nyt näyttää sitten velkaympyrä varsin hassulta:

kenneth1.jpg

Yhtä väriä on jäljellä. :-) Niin, ja taisin sanoa että jonkun ympyrässä olleen suunnittelijan vaatteen ostan sitten kun velat on maksettu.. Huuto.netistä löytyi Donna Karanin neuleita kaksi kappaletta, molemmat alta kympin kipale! Loistavuutta, sanon minä!

Tätyy nyt vaan tyytyä haaveilemaan matkoista ja kerätä pikkuhiljaa rahaa, jos vaikka murun kanssa ensi kesänä jonnekin pääsisi...

Niin, se rakkauselämä... Hankalaa on ollut, välit olivat vaihteeksi poikki kun ei herran vanhempi tytär oikein innostunut asiasta... Välirikkoa kesti vajaat kolme päivää.... Nyt oli molempien myönnettävä että erossa ei pystytä olemaan, homma on siis saatava toimimaan keinolla millä hyvänsä. Pidetään nyt lapset vielä pois kuvioista jonkin aikaa ja yritetään löytää yhteistä aikaa edes toisillemme. Kyllä nämä asiat pikkuhiljaa tästä ratkeavat sitten. Pääasia että kumpikaan ei enää halua luovuttaa vaikka vaikeita hetkiä tulee varmasti vielä eteen.

Seligsonin rahastoille menee hyvin, oli tuossa pari varsin jännittävää viikkoa kun kaikki rahatot vaan laskivat ja laskivat. Nyt on kuitenkin taas jo uusi henk.koht huippu saavutettu, rahastojen yhteistuotto pyörii 17 % paikkeilla. Eihän näitä saisi joka välissä seurata kun rahat ovat siellä kuitenkin 20 vuoden tähtäimellä, mutta pakko luurata muutaman kerran viikossa... ;-)

Että sellaista täälä tätä nykyä... Mukavaa viikkoa kaikille! :-)