Kirpparipaikka on varattu, yli kuukauden jono... Onpa aikaa pengastaa kaappeja. Taidan aloittaa heti hinnoittelun ja lajittelun.

Vesilasku oli positiivinen yllätys, 19,90 € / 3 kk!

Verottaja jaksaa lähetellä tyhjiä papereita. Äiti kuoli 2009, mutta verottaja lähettää edelleen kuolinpesälle veroehdotuksen. Mitäköhän ne tuumais jos täyttäisin sinne vaikkapa työmatkakuluja, lähtö- ja paluuosoitteena paikallinen hautausmaa, siellä enkelipatsaan luona.... :-/ Voisivat jo lopettaa minun puolestani. Eihän siltä juopolta jäänyt juuri mitään perittävääkään, kaapit täynnä viilipurkkeja. Ja puolet Yves Rocherin Suomen varastosta.

Minulla on aivan järjetön matkakuume. Lontooseen on vielä lähes 8 kk aikaa, ja tekisi mieli lähteä jonnekin ennen sitä. Yritän ajatella velkoja, mutta ei tahdo auttaa. Surffaan vuoronperään säästämis- ja matkasivustoilla....

44 viikkoa säästöhaasteesta on muuten maksettu. Taputan itseäni selkään. Kun pääsen 2000 euron rajaan, alan syytää kaiken velkoihin. 2000 riittää alkuun matkaan ja äkillisiin menoihin. Matkahan on lähes kokonaan maksettu, junaliput Suomessa ja Lontoossa enää puuttuvat. Käyttöraha, no se harkitaan sitten. Tällä hetkellä tuntuu että ehkä shoppailu ei välttämättä olekaan se ykkösjuttu joten saatan päästä halvemmalla kun aluksi ajattelin. Saapi nähdä, aikaahan tosiaan on.

Nyt istun lattialle ikeasäkin kanssa ja alan hommiin! :-)

too%20much%20stuff-normal.jpg

kuva täältä: http://organizingmadefun.blogspot.fi