Huomenta ja kaunista lauantaiaamua! Heräsin 3.38. Toinen koneellinen pyykkiä on pyörimässä ja pari kaapillista pengottu turhasta tavarasta, pääsinpä vain yli sataan ennen joulua. Itse asiassa etsin nahkapaskaa, jonka piti olla tietyssä laatikossa. Kuten arvata saattaa, ei ollut. Tuli siinä sitten pengottua paikka jos toinenkin, ja täysi pussillinen tuli samalla hävitettävää rojua. Ja se nahkapaska oli siellä missä sen oikeastaan kuuluikin olla, muistini mukaan se oli väärässä laatikossa joten viimeisenä pengoin sen oikean. Omituisesti toimii logiikka tänä aamuna. Nyt on kuitenkin kauniissa nahkavyössä riittävästi reikiä! (Kirpparilta, aitoa nahkaa, 10 cm leveä, harmaa, 4 €)

Samalla tuli köyttä vastaan, joten jatkoin kissojen raapimatelineen tekoa, on vähän jäänyt vaiheeseen... Tein myös tämän vuoden viimeiset tuhlailut eBayssa, tilasin kankaita. On sitten tammikuun puolen välin jälkeen tekemistä, jos töitä ei ole.

Olen kokeillut shoppailuun siedätyshoitoa. Joka päivä selaan vaatteita ja kenkiä parin tunnin ajan. Mitä enemmän katselen, sitä kyllästyneemmäksi tulen. Loppujen lopuksi huokaisen ja laitan koneen kiinni tilaamatta yhtään mitään. Alkaa ylitarjonta inhottaa... Olin laittanut "watch list":ille pari kivaa tunikaa/mekkoa, 9,99 £/ kpl + postikulut. Löysin kirpparilta lähes samanlaiset, yhteensä 5,50 €. Toinen on hieman haalistunut, mutta kaapissa odottaa muutakin värjättävää, joten heitän sen sekaan, ja taas on kuin uusi. Pyöritin kauan käsissäni sinivihreää paljettimekkoa, 6 €.... Lopulta luovuin siitä todeten että se ei kuitenkaan ole yhden illan arvoinen. Jos se olisi ollut musta niin varmasti olisi lähtenyt kanssani kotiin.

Lueskelin tässä Veli Velkaisen juttua superlyhennyksistä ja aion kokeilla ensi kuulla. Siis tämä juttu: http://velivelkainen.blogspot.fi/2013/12/luottokorttivelan-rokittaminen.html?showComment=1387606533445#c4535306327663210914

Ongelmana on vaan mahdollinen kuukauden, parin työttömyys. Onko järkeä silloin kokeilla yhtään mitään? Toisaalta saan lomarahat ja 1100 € on vielä veronpalautuksista jemmassa. Visavelkaa on noin 950 €. Täytyy tarkkaan laskea mikä on järkevää. Olisi saanut pesukonelaskun toinen puolikas tulla tälle kuulle, vaan ei ole kuulunut ei näkynyt. Toivottavasti enää ei tule yllätysmenoja, pää voi hajota... :-)