Unohdin että eilen viimeistään olisi pitänyt käydä työkkärissä. Paniikki hiipi jo sydänalaan, onneksi kello oli vasta vähän yli neljä ja sain työlinjalta jonkun ihmisen kiinni, hän päivitti uuden ajan 15.4. Millä sitä työkkäriin ehtii kun tekee töitä aamu puoli kuudesta iltapäivä neljään? Ja sama juttu tänään, ja huomenna, ja torstaina. Perjantaina saattaa hellittää, ehkä. No, ensi viikolla olenkin ehkä taas työtön, joten revitään kaikki irti nyt.

Huomenna olisi vielä pari pikku keikkaa töiden jälkeen, muutama kymppi nistä tulee sitten joskus. Kauppaan ei ehdi, ruokkista ei ehdi, kaksi päivää on menty tupakalla ja pannarin palalla. Muta onpa tota vararavintoa tossa vyötäröllä, käytetään ne pois vaan.... :-D

Mainitsemisen arvoista: Eka kerta varmaan neljään vuoteen kun eBaysta ei ole tulossa minkään maailman pakettia! Välillä tulee jotain mieleen ja menen katselemaan, mutta on alkanut se tavaran paljous niin pahasti kyllästyttämään että en jaksa enää. Hyvä niin.

Kroppa huutaa hoosiannaa ja buranaa. Nyt syön jotakin, odotan pyykit koneesta ja menen sänkyyn ihanan Gymstick- niskahierontalaitteeni kanssa. Paras lahja mitä olen itselleni ostanut. Hyvää yötä, Pikku Kakkonenkin varmaan alkaa pian... Lasten nukkumaanmenoaika, ja minun. :-)