Maksoin juuri viimeiset joustoluoton rippeet, 35,34 € pois! 0000000000000! Viisi vuotta tätä riesaa on tullut kannettua, nyt se on pois, pois, pois!

Nyt uudella innolla visan kimppuun.... 976 € sitä lusittavana. Vuoden loppuun mennessä se pitäisi saada maksuun, koska joudun käyttämään sitä luultavasti Lontoossa hotellihuoneen maksuun ja sellaiseen. Siihen on sitten oltava heti kyllä tilillä rahat valmiina kun lasku tulee, eli ankaraa säästämistä tiedossa... :-)

Elämän mustavalkoistaminen on hyvässä vauhdissa. Iso säkillinen vaatteita menossa HenkkaMaukalle ja toinen purkillinen valkoista lakkamaalia korkattuna. Maalaus alkoi eilen, maalasin itse tekemäni olohuoneen pöydän, emännänjatkon ja keittiön ja kylppärin matot. Kyllä, luitte oikein, matot, ja ihan tarkoituksella. Kylppärin matto on pienistä puupaloista tehty, joten ei homma eikä mikään. Keittiön matto on taas bambua tai jotain vastaavaa. Halusin kokeilla kuinka käy, ja hyvinhän tuossa näyttää käyvän. Ostettu Jyskistä 15 eurolla, joten ei olisi korkealta tippunut vaikka olisi mennyt pieleen. Kuvia seuraa...

Aluksi etsin valkoista muovista kudottua mattoa, mutta ainut sopiva jonka löysin maksoi 340 €! Ei herranjumala! Omat konstit käyttöön siis. Haaveissa on vielä valkoinen sohva... Ehkä joku päivä.

Töissä oli raskas viikko, paljon töitä ja hiton kuuma. Samaa rataa näyttää menevän tämäkin viikko.... tiliä odotellessa.

Näillä mennään taas eteenpäin! :-)