Päivitin tässä vaan vimpaimia, kun yksi pikkutavoite tuli täyteen, Seligsonille 10 % päätavoitteesta. Sillä saralla on mennyt hyvin, summa on tälläkin viikolla kasvanut noin 4 €/ päivä. Satanenhan sinne menee joka kuukausi eri rahastoihin kylvettynä. Nordnetilläkin olen 300€:n panokseeni saanut vitosen lisää, samoin S-rahasto on hieman noussut, vähiten kuitenkin mutta vähiten siellä on rahaakin, menee vain 20 €/ kk ja mahdolliset bonukset, niitä nyt ei yhden hengen taloudessa mahdottomia kerry.

Visa on nyt päässyt vingahtelemaan luvattoman paljon. Kevät on sotkenut pään taas kerran ja saanut minut ostelemaan enemmän ja varsinkin vähemmän tarpeellista tavaraa. Joku omituinen turvallisuuden tunne on hiipinyt takaraivoon ja saanut käyttäytymään holtittomasti. No, nyt se on loppu, onneksi visan raja on 1000 €.

Töitä riittää jatkossakin, kylmä rinki jo kävi persiin ympärillä kun sain viestiä yt-neuvotteluista... Ei onneksi vaikuta minuun, saan painaa niin pitkää päivää kun haluan ja jaksan. Varasinkin itselleni akupunktiohoidon. On eräästä mysteerikeikasta saatuja Smartum-seteleitä muutaman kympin edestä joten käytän ne nyt pois. Niska on aivan jumissa ja päätä särkee koko ajan. Olen joskus saanut akupunktiohoitoa ja tiedän sen auttavan. Kallista vaan on, mutta ajattelin kolme kertaa käydä, sen pitäisi riittää. Viimeksi säryt pysyivät pois kahden hoitokerran jälkeen lähes vuoden!

Nyt kun tiedän töitä olevan niin taidan pian pläsäyttää uudelleen.... Olen vuokranmaksussa kuukauden edellä ja taidan nyt laittaa ne rahat joustoluottoon ennemmin kuin vuokranantajan tilille korkoa kasvamaan. 400 € kuitenkin. Jätän ne välitilille odottamaan seuraavaa kahden viikon palkkaa joka pitäisi olla aika hyvä ja sitten isken taas. En ehkä ihan tonnilla, varmaan 600-800 €, riippuen muista menoista.

Täytyy kiittää blogin http://kitupiikkivuorotteluvapaalla.blogspot.fi/2014/04/oleellisin-on-se-ensimmainen-100-000.html pitäjää tästä linkin kirjoituksesta, se sai minussa viimeisenkin kytkimen päälle ja käymään urakalla velkojen kimppuun ja säästöjä kartuttamaan! ISO KIITOS! Välillä vieläkin lipsun, mutta suunta on oikea. :-)

Toukokuun lupauksista, no joo... Kirppari on varattu, odottelen soittoa vapaasta pöydästä. Joka paikka täynnä kamaa, haluan eroon niistä!

Kulutusvapaita päiviä tulee ainakin se luvatut 15, mielestäni en ole muistanut edes kaikkia merkitä. Minulle ne ovat siis niitä päiviä kun en käy kaupassa/ tankilla/ osta netistä, laskuja ja muita suoraan tililtä meneviä maksuja en laske mukaan. Niistäkin kuitenkin suurin osa on sijoituksiin meneviä joten eivät tavallaan ole menoja vaan tuloja. You know what I mean...

Liikunta ja makean vähentäminen. Jep. Peruutin salijäsenyyteni kun en nyt vaan saa itseäni motivoitua sinne. Yhden viikonlopun sain olluksi ilman suklaata ja kirpeitä hedelmäkarkkeja yms. (ynnämuutasontaa), mutta maanantain väsymystilassa (joka oli hirveä edellisen kuuman, lähes 50-tuntisen fyysisen työn viikon jälkeen) sorruin ja ostin suklaata levykaupalla. Äsken meni viimeiset palat. Paino on tosin pudonnut kilon, pikkuhiljaa vaan niin ehkä mahdun housuihini. 

Tälleen täällä, kuinkas siellä? ;-)