DSCN2000-normal.jpg

No niin, nyt tuli tarve laittaa vähän keittiötä uusiksi. Tämä ihana vuoden 1998 harmaus saa ainakin osittain kadota. Koska asun vuokralla en tietty voi maalata, mutta teipata voin. Dc-fixiä siis. Tuloksen näette sitten joskus. (huomatkaa alareunassa oleva kissa, sekin katsoo kaappeja... ) (Pöytä on täynnä vaatteita kirpparia odottamassa. Ainut paikka jossa kissoilta edes vähän turvassa.)

Vetimet ovan aivan helvetin kalliita, ja tarvitsen niitä 17 kappaletta. Ja nimenomaan tälläisia:

t-bar-door-handle-normal.jpg

Katsoin jostain hintaa, noin 4,50 €/ kpl. Ei jesus. Ja taas eBay:hin. Samat vetimet, terästä ja kaikkea. 17 kpl yhteensä vajaa 21 €. Asiaa. Tulossa on vielä leveää dc-fixiä ja barokkikuvioistakin, se menee kylppäriin jossain vaiheessa. Sehän on sitten koko väriltään beige. BEIGE. Voi v....

Eli rahaa on mennyt, mutta menköön. Mukavampi asua kun kämppä miellyttää. Alta satasella tästä kuitenkin on selvitty, ja siinä on jo kylppäri laskettu mukaan. Veilä kun saisi joskus uuden siistimmän hellan ja jääkaapin, nille en voi itse mitään. Tai no, voisihan sitä samalla "integroida" jääkaapinkin, mutta hellaan on huono muovia laittaa.

Ja vähän tavoitteita kesäkuulle:

15 kulutusvapaata päivää yhä.

Kamat kirpparille, se mitä jää voittoa laitetaan lainoihin.

Tästä tilistä ja seuraavasta jäävät myös lainoihin.

Ja yritän pysyä poissa eBaysta.

Oho, sattupas sopivasti. Puhelin soi, saan kamat kirpparille keskiviikkona. Ja nyt eikun niiden kimppuun käy hän.

Antoisaa ensi viikkoa!