Kiirusta pitää heti näin työttömyyden alkuun. Työmaalta työtodistukset, työkkäriin, huoltoon autoa näyttämään, luultavasti sen pakoputken takia valo taas palaa. Soitto eksälle, pakoputken pala on tilattu ja hän kai osaa sen vaihtaa joten huoltoon ei mene rahaa, jes. Veljen luo puhumaan lapsuudesta ja tädin luo jatkamaan samaa asiaa. Tädin kanssa sovittiin uudet treffit keskiviikoksi jolloin käyn ystävän luona myös kyläilemässä. Sielunhoitoa siis luvassa ja paljon!

Pääsin pois keskustasta kuluttamatta kun parkkimaksun, vaikka käteinen poltti kukkarossa. Mä olen ihme tapaus, toiset vetää kortilla tilit miinukselle ja minä taas hussaan kaiken käteisen aivan niinkun se olisi jotenkin ylimääräistä rahaa....

Lopputili taas sekaisin, lomakorvaus ja pekkaset tulevatkin vasta 15. päivä, eli mennään todella tiukoilla siihen asti, tilistä jää 160 € laskujen jälkeen, maksimissaan. Hyvä aika taas testata kuinka vähällä rahalla selviää ruokakaupassa... Tein eilen riisipuuroa moneksi päiväksi ja pakkasessa on vielä jotain syötäväksi kelpaavaa, kissoillekin ostin juuri ison säkin naksuja.

Töihin paluu näillä näkymin viikolla 8, yritän ottaa rennnosti ja "lomailla", rahatilanteesta johtuen enimmäkseen kotona sukkia jämälangoista kutoen ja varmaan muitakin käsitöitä värkkäillen. Sen verran eksyin lauantaina alennusmyynteihin että löysin kaksi paksua ja pitkää kaulaketjua Lindexiltä, -70%. Kaapissa odottaa metri "strutsinnahkaa", 5 €, luonnonvalkoista. Niistä tulee aikas komee laukku jos takkuileva ompelukoneeni on samaa mieltä!

Nyt nappaa kissat kainaloon ja linnoittaudun viltin alle katsomaan Anna Kareninaa. Kirjana oli hiton sitkeä, luin kuitenkin loppuun, ei tuo leffakaan ihmeellinen ole mutta katotaan nyt loppuun sekin.