Joku on asentanut minuun ostosantabuksen! Kävin eilen naapurikaupungissa pienellä työkeikalla ja sen hoidettuani kiertelin vaate- ja sisustuskauppoja joita ei ole kotikylässä. Huomasin jälleen etten kertakaikkiaan kykene enää ostamaan mitään mitä en todella tarvitse! Aika outo tunne..... Mutta parempi näin, eihän minulla ole rahaakaan. Tämä viikko olisikin mennyt todella vähällä, mutta apteekkiin meni lähes 70 € ja tulostimesta loppui taas muste kriittisellä hetkellä. Kun tuo tulostin tulee tiensä päähän ostan lasertulostimen. Ei tartte koko ajan takuta.

Ja voi jesus tätä mun tabletilla kirjoittamista, yhtä siansaksaa pukkaa.... Onnistuin sähläämään jonkun puhesydeeminkin jo päälle.... sanoin JA NYT, kone kirjoitti MUUT TYTTÖ. Että sellasta juttua...

Veloissa ei ole juurikaan muutosta kun olen joutunut pari kertaa korttia vinguttamaan. Eiköhän tämä tästä kun tilit alkaa vähän normimmin pyöriä.

Ulkona olis ihana ilma, mutta en jaksa ruveta rasvaamaan itseäni.... Fibromyalgialääkitys pahentaa aurinkoihottumaa vuosi vuodelta, viime yönä heräsin siihen kun raavin käsiäni, enkä ole eilen ollut kun ehkä puoli tuntia ulkona. Yhtä tuskaa siis taas pari kuukautta ennenkun iho tottuu. Eipä tarvitse enää etelän lomille lähteä.

Mulla on muuten uusi unelma. Haluan matkustaa mahdollisimman moneen Euroopan pääkaupunkiin! Jos jossain vaiheessa on varaa, niin pari kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä olisi kiva viettää muutama päivä jossain päin Eurooppaa. Lontoon jälkeen ehkä Rooma, Praha, Budapest... Mikä ihana ajatus! Eli nyt vaan velat helvettiin, hirveää pihistelyä ja ankaraa säästämistä... Sillähän homma on paketissa! :-)

Aurinkoista viikonloppua hyvät ystävä!