Minulla on lyhyt tukka, vähän sellanen keesimallinen, joten vahaa ja hiuslakkaa kuluu. Eräänä tylsänä päivänä googlettelin diy-juttuja, ja löysin ohjeet hiuslakalle ja -vahalle!

Hiuslakka on niinkin yksinkertainen juttu kun vettä, sokeria ja jos haluaa niin jotain eteeristä öljyä, useat niistä tekevät hyvää hiuksille. Minulla ei ollut hienoa sokeria, heiti kupilliseen kuumaa vettä noin 10 palaa sokeria ja sulattelin, seoksen jäähdyttyä lisäsin muistaakseni limen eteeristä öljyä. Seuraavana aamuna heti testiin ja toimii! Jopa paremmin kuin kaupan tykkylakat. Pitää vaan annostella varoen suihkepullosta, hiukset eivät saa kastua liikaa. Pelittää varmaan pitkällekin tukalle, mutta luulen että vaatii föönauksen samalla ettei mene littaan. Ja hinta, ei juuri mitään! Samalla säästyy ilmakehääkin. :-) tätä tuli muuten käytettyä hurjina nuoruusvuosina (Dingofani...) Silloin tehtiin tosi sokerinen seos ja föönattiin pää alaspäin. Sateessa keikalla olikin sitten naama sokerissa... :-D

Vahaa en ole vielä kokeillut, testaan kunhan entiset on käytetty pois.

En ole muuten kertaakaan käynyt tänä vuonna kampaajalla. Jos muistatte niin alkuvuodesta leikkasin puolen sentin siilin. Nyt olen antanut sen kasvaa pitäen sivut edelleen hyvin lyhyinä ja päältä ohennuskammalla ja saksilla karsien. Hyvin olen pärjäännyt omillani.

Sellaista tänään tiistaina. See ya!