muoti%20veloissaan-normal.jpg

Jippii, onnistuinhan minä! Nimittäin lisäämään excel-taulukon tänne. Vaikian kautta tosin, varmaan on helpompiakin tapoja, mutta siinä se nyt on. Tykästyin Tainan http://tarkanmarkantaina.blogspot.fi/ Anselmiin ja halusin tehdä jotain samantyyppistä.

Tässä ovat nyt siis minun velkani, 4800 € jaettuna kymmeneen osioon. näitä lähden maksamaan yksi kerrallaan pois, 480 €/erä. Itseäni huvittaakseni nimesin osiot muotisuunnittelijoiden mukaan... Katsotaan kuka voittaa kilpailun! Karen (Millen) on suosikkini, ja kun velat on maksettu pois, maltan ehkä ostaa ko. suunnittelijan mekon...Outletistä toki. Donna ja Anna käyvät myös. (Karan ja Klein)

480 € ei tunnukaan enää kovin pahalta, mutta se on 10 % kokonaissummasta. Puolen kuun tilistä eli ensi perjantaina Anna saa vauhtia mekkoonsa...Unelmien täyttymys olisi saada koko velka pois vuoden 2014 aikana, ja samalla rahaa säästöön. kukaan ei kiellä haaveilemasta... :-)

Huomenna on se pahuksen autoremontti. Toivottavasti osa on oikea, en oikein luota itseeni mitä tulee autohin... Jätän auton huoltoon ja kävelen keskustaan Specsaversille avautumaan uusista, molemmista silmälaseista joilla en näe lähelle hevonv....kaan! Aivan niinkun olisi unohtunut se paras mahdollinen moniteho laittaa kokonaan. Olisi kait sittenkin pitänyt mennä Silmäasemalle, mutta nuukuus iski, Specsilta kun sai kahdet siihen hintaan mitä joudun yleensä pulittamaan yksistä laseista. Kauaksi näkyy molemmilla loistavasti, mutta lukeminen ja mikä pahinta, käsitöiden teko ei tahdo onnistua. Juuri niiden takia voimakkuutta hieman lisättiin, vaikka ei olisi ollut pakko. Tätä köyhän tuuria. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee. Taitaa olla koko Murphyn suku oven takana...

Koska ostoslakko on pissinyt kintuille ja pahasti, aloitan uuden tammikuun alusta. Tammikuulla olisi yhdistyksen ostosretki Tampereelle... En lähde. Kankaita on kaapissa vielä moneen vaatteeseen, ja olen jo tajunnut että vähemmälläkin pärjää. Vaikka 10 vaatteen kuukautta on vielä pitkästi jäljellä, ei tuota mitään ongelmaa pärjätä valituilla vaatteilla. Jaksaisinkohan kuvata ne....Enpä taida. Parista on jo kuva, sininen trikoomekko ja mustavalkoinen tunika. Lisäksi mustat legginsit, 2 t-paitaa, pitkähihainen musta t-paita, tummat farkut, harmaa villatakki, musta neulepaita ja musta neuletakki. Kovin on tummanpuhuvaa, mutta niin on pukeutumiseni yleensäkin. Keväisin saatan haksahtaa kirkkaisiin väreihin, mutta kyllästyn niihin nopeasti. Punainen on ihan ok, siihen en kyllästy.

4800 €. 29000 vanhaa rahaa. En olisi ikinä uskonut että minulla on niin paljon turhaa velkaa. Alunperin velka oli autosta, mutta pikkuhiljaa se on muuttunut enimmäkseen turhan tavaran velaksi. Höh.