Huh huh, onpa ollut melkoista rallia puolitoista viikkoa! Viime viikolla ne pitkät päivät, tällä viikolla kahdessa työssä neljänä päivänä ja lisäksi perjantaina reissu lähikaupunkiin epävirallisen sivutyön merkeissä sekä lauantaina samaa epävirallisuutta kotikaupungissa! Reissut veivät aikaa yhteensä noin 7 tuntia, joten työpäivä tuli niistäkin. Olin perjantaina niin väsynyt että en enää saanut nukuttua... viime yönä vetäisinkin sitten unta kellon ympäri!

Mutta hauskaa ja hyödyllistäkin viikko on tuonut mukanaan. Ylimääräistä rahaa on tulossa jossain vaiheessa noin 200 € sekä 20 € bensalahjakortti ja 40 € edestä Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, aika hyvin viikossa! Lisäksi roppakaupalla uusia kokemuksia ja mukavuusalueelta poistumisia! :-) Tästä tulen jossain vaiheessa kirjoittamaan Veli Velattoman blogiin (http://velivelkainen.blogspot.fi/) vierailijapostauksen. (Jahka ehdin, älkää pidättäkö hengitystänne)

Ensi viikolla tahti jatkuu oman- ja sivutyön merkeissä, muuta ei näillä näkymin ole tulossa. Tilanne voi toki muuttua viikon edetessä. Päivittelin juuri talouskirjanpitoa, on ollut aivan sekaisin kun en ole pariin viikkoon ehtinyt siihen perehtyä. Turhia menoja on ollut, lähinnä kahvittelua ja ulkona syömistä. Lisäksi ostin uuden laukun. En olisi oikeastaan halunnut, mutta joudun kuljettamaan nykyään niin paljon tavaraa mukanani että vanhat laukkuni jäivät auttamattoman pieniksi. Laukku maksoi 40 € ja huuto.netistä on tulossa saman verran, joten tavara vaihtui toiseen. Nyt mahtuu tabletti, kansio, eväät, vaihtovaatteet ja suuri määrä sekalaista tavaraa mitä nyt naisihmisen laukussa on.

Maanantaina lähtee luoton lyhennys, sitten pääsee velkapiirakka jälleen kuviin. Jos jaksan pitää vauhtia yllä alkaa piirakka kutistua nopeammin. Tosin laitan osan lisätuloista säästöön, ainakin sen verran että on pari tonnia hätävaratilillä. Sekin on viime aikoina karttunut mukavasti, kiitos säästöhaasteen. Ja minä kun luulin etten osaa säästää...

Pyörin eilen myös vaatekaupoissa jonkin verran, samoin naapurikaupungissa perjantaina. En ostanut mitään. Ei vaan kertakaikkiaan enää kiinnosta. Minulla oli torstaina syntymäpäivä, viittä vaille viisi kolahti mittariin. (45) Ostin itselleni lahjaksi kahdet tarjoussukat, yht. 6 €. Siinäpä se. Ja tulivat tarpeeseen. Kyllä minä surffaan netissäkin vaatteita katsellen, mutta en tilaa mitään. Olen ostanut tavaroita joita tarvitsen. Luulen että minun ei esimerkiksi tarvitse mennä kampaajalle pitkiin aikoihin. Hiustrimmeri, partaveitsi ja kahdet sakset, niillä selviän lyhyen tukkani kanssa. Pyykissä näyttää olevan enimmäkseen sukkia, alus- ja yövaatteita. Koruja meni myyntiin vino pino koska en voi töissä käyttää ja viikonlopuksikin harvoin nykyään tarvitsee "tälläytyä".

Perjantaina on tilipäivä, jee! Olen yhden vuokran edellä ja siinä aion pysyäkin koska päätyö on taas ensi kuun lopussa katkolla. Rahaa on tulossa ihan mukavasti, päätyön ja sivutyön palkat ja liitoltakin pitäisi tulla kahdeksalta päivältä rahaa aika pian. Se meneekin suoraan Visa-pojan hoitoon, joka tulee pienenemään puoleen. Siinä kohtaa olen aikoinaan ollut kerrankin fiksu ja laittanut 1000 € rajaksi. Kokonaan en aio kortista luopua, koska lähes kaiken tarpeellisen tavaran saan eBays:sta halvemmalla. Opettelen käyttämään niin että saan aina koko laskun seuraavalla kuulla pois.

Näin muuten viime yönä outoa unta. Ostin rahaa! Sellasen pankin pötkön kahden euron kolikoita. Ja vielä maksoin siitä enemmän kun arvonsa! Kuvaakohan tämä jotenkin suhdetta velkoihin ja velaksi ostamiseen? Näinhän juurikin käy kun velaksi ostaa, joutuu maksamaan tavarasta enemmän kun sen oikea ostoarvo on. Alitajuntakin alkaa mitä ilmeisemmin ymmärtämään rahan ja kulutuksen arvon.... Hih.

Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, eikä sitten velkaannuta siellä kentällä! :-)