No niin, ei tarvitse miettiä mitä laittaa päälleen ennen maaliskuun loppua, vaatteet Projekti333: een on valittu, sisältäen:

2 farkut

3 mekkoa

1 hame

3 legginsit

4 t-paitaa

3 toppia

5 tunikaa

3 neulepuseroa

2 neuletakkia

1 pitkähihainen t-paita

2 vyötä (farkkuihin pakollista en laske)

1 saappaat ja 1 nilkkurit

2 takkia, villakangastakki ja untuvatakki

huiveja, hanskoja ja pipoja en liioin laske mukaan, kuten en koti- ja treenivaatteita, alusvaatteita ja sukkiakaan

Kaapissa on vaihtovaraa 3 vaatetta, minulla tiukemmat farkut (jos vaikka pian taas mahtuisi), kevyempi takki ja lämpöiset talvikengät. Nämä vaihdetaan tarvittaessa tilalle, ei siis lisätä.

Jännä nähdä kuinka toimii. Toisaalta vaatemäärä näyttää aika paljolta, toisaalta taas, kolme kuukautta on pitkä aika. Osa vaatteista on valittu niin, että luultavasti joutuvat roskiin tai kiertoon määräajan umpeutuessa. Huomasin myös että minulla ei ole kuin yksi kunnollinen pitkähihainen t-paita, senkin juuri värjäsin, oli pesuissa haalistunut. Tässä kohtaa merkki (Esprit) on ollut hintansa väärti, muuten ei ole kulunut ollenkaan. No, eiköhän kirpparilta jotain löydy muutamalla eurolla, yhdelle tai kahdelle olisi käyttöä. Käyn maanantaina katsomassa josko olisi mitään. Alennusmyynteihin en lähde edelleenkään.

Jäihän tuota rettua kaappiin vielä, vaikka samalla sain ison Ikea-kassillisen täyteen kirpparille menevää tavaraa ja kaksi 75 litran roskapussia huonoa roskiin joutavaa. En ymmärrä miksi säilön kaksia nahkahousuja kaapissa vaikka niitä ei ole käytetty varmaan kymmeneen vuoteen... Nyt joutuivat ompelukaapin puolelle, niisä saa varmasti kasattua jotain käyttökelpoisempaa.

Huomenna, jos innostun koitan väkertää tämän: http://www.youtube.com/watch?v=O4nFBgElmBc&feature=related

Siinä olisi loistava mekko!