Katsoin eilen Yle Areenalta dokkarin "Tavarataivas" ja sain aivan hirveän vimman hävittää lisää tavaraa! Eli sadan tavaran hävitys jatkuu, tänä aamuna tullut jo pussillinen turhuutta.

Eilen mietin kolmatta tammikuun projektia. Dokumentin katsottuani päätin vuoden vaihteessa aloittaa ns. "Tavarataivas 365 reverse"- projektin. Vuoden 2014 jokaisena päivänä on hävitettävä yksi tavara asunnosta joko roskikseen tai kiertoon. Eiköhän siitä saa jonkinlaisen kirpparikuorman aikaiseksi.

Tämän kuun "10 vaatetta kuukaudeksi" on toiminut paremmin kun hyvin, lauhan sään vuoksi on itse asiassa riittänyt 8 vaatetta. Projekti saa siis jatkoa tässä muodossa:

http://theproject333.com/

Muokkaan projektia omanlaisekseni, esim. koruja ota mukaan, työni vuoksi en voi niitä muutenkaan arkisin käyttää ja suurin osa koruista on muutenkin jo kokenut "luonnollisen poistuman". Samoin on kenkien ja takkien kanssa, tiedän jo mitkä lähtevät kiertoon.

Ostolakko saa uuden startin myös, se on oikeastaan luonnollinen jatke em. projektille. Menen kuukausi kerrallaan, etten yritä liikaa ja sorru totaalisesti niinkuin viimeksi kävi... :-)

Asiasta seitsemänteen, olemme tuolla http://talousahdinko.blogspot.fi/2013/12/s-rahastot-verkkopankissa.html pohtineet S-pankin uusia rahastoja. Minua ärsyttää suunnattomasti rahastoista saatavissa oleva, tai paremminkin olematon tieto. Olen pari vuotta laittanut enemmän tai vähemmän säännöllisesti rahaa Seligsonin rahastoihin, jotka ovat hyvin läpinäkyviä ja tiedän tarkalleen missä rahani ovat, paljonko siellä on, olenko plussalla vai miinuksella tänään ja koko ajalta. Eilen vilkaisn S-rahastoani. Rahaa 37 € ja risat, +0,37 %. Tiedän kuitenkin että olen laittanut sinne 40 €. Eli en näe kun kyseisen päivän tuloksen. Ei paljon lohduta. Jos joku tietää mistä sieltä löytyy sijoitusten kokonaiskuva, niin vinkatkaa, kiitos!