Sunnuntaita vaan! Tulihan siinä tehtyä 7-päiväinen työviikko... Sainpa Lontoon kassaan vähän lisää! Ensi viikonloppu onneksi vapaa...ehkä..

Mitäs tässä nyt...joo, tämän erään herran kanssa saatiin asiat selväksi ja olen nyt sitten ymmärtääkseni seurusteleva nainen...kivaa...jännää... Oman luottamukseni kanssa on vielä paljon tekemistä, mutta eiköhän se tästä ajan myötä löydy.  Huomiselle tässä nyt yritetään ekaa tapaamista töiden ulkopuolella...toivottavasti mikään ei mene taas kerran vikaan, pitäkää peukkuja! :-)

En ole jaksanut raha-asioita laskeskella, en kuvata kämppää... Käsitöitä on tullut väkerrettyä, olen virkannut sisustuskoreja ja maton joka on vielä kasaamatta. Toisen maton kuteet odottavat selvittelyä... Villasukkaa pukkaa, ja tekisi mieli tehdä valkoinen neuletakki. Huomaa että syksy on tullut ja neulomishimo on hirveä! Taidan kutoa murullekin villasukat... Kuukauden päästä kaupungissa on käsityömessut, sinne olisi päästävä, mutta tulee yleensä aika kalliiksi... Katsotaan onko varaa.

Sen verran olen nettishoppaillut että tilasin eBaysta puhelimeen uudet kuoret. Kuluvat minulla aika nopeasti kun tulee tukittua luuria farkkujen taskuun ja ties minne, sen takia en viitsi niistä paljoa maksaakaan, tuolta saa muutamalla eurolla. Muutoin en ole ostellut mitään ihmeempiä, eli aika hyvin sillä rintamalla. Rahastosijoitukset ovat hyvällä mallilla, Seligson lähes 16% :n tuotolla tällä hetkellä ja Nordnetkin noin 10%:ssa. S-rahasto vähän laahaa, mutta ihan kohtuullisesti sekin pärjää, siellä tosin on vähiten rahaakin. Minullahan menee sinne 20 €/kk + bonukset(olemattomat sinkun ostoilla). Seligsonille menee 140 €/kk 7 eri rahastoon ja Nordnetille se mitä sattuu liikenemään. Ne ovat ns. Lontoon kassaa, jostan pois joulukuulla.

Velat eivät tällä hetkellä jaksa kiinostaa pätkääkään. On mitä on, pienenee mitä pienenee. Pääasia että ei tule lisää. eiköhän ne vuoden loppuun mennessä ole aika hyvällä mallilla.

Taidan käydä kantapään kimppuun! Mukavaa alkavaa viikkoa ihmiset, eläkää varojenne mukaan! :-)