Meni budjetti nimittäin sekaisin kun oli rakastamani työkengät tarjouksessa - 20% ja vielä vitonen plussakortilla eli 35 € jäi hintaa. Pakko ne olisi ollut ostaa kuitenkin. No, kaapissa on ruokaa ja tankissa bensaa, vajaa viikko menee heittämällä.

Vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Olen saanut itseni spinningpyörän päälle ja polkenut yli 50 km tällä viikolla. Lisänä lankutus ja tanko niin kyllä tästä se 5 kg tänä vuonna pois kitketään, ties vaikka enemmänkin... Makeaan en ole sortunut jo siitäkin syystä että rahan säästö on tärkeämpää kun hetken herkuttelu.

Muutaman päivän etsimisen jälkeen löysin sopivan työpöydänkin, tosin se on Ikeassa ja lähimpään on 200 km matkaa. Raha sitä varten on jo säästössä ja kun viikolla 7 on talviloma niin ehkä lähden sitten pöydän hakemaan. Hinta ei paha, 89 €. Vähän täytyy vielä säästää lisää niin saa bensat ja matkaeväät maksuun, ja jäähän tuota reissulta varmasti muutakin käteen mutta sen verran törsäystä itselleni sallin.

Alennusmyynnit eivät ole kiinnostaneet yhtään, vaatteita ja kenkiä on kaapissa yllin kylllin vielä konmarin jälkeenkin. Osan laitoin jemmaan ns. kesävaatteiksi. Ne kun kaivan keväällä esiin niin on kuin uusia olisi saanut! :-D

Uusi verokortti tuli ja lukemat aivan persiillään... Tein uuden netissä ja saman verran saan antaa verottajalle kuin viime vuonnakin. Kyllähän se - 6 % olis ollut ihan kiva mutta loppuvuosi olisikin mennyt 29 %:lla. Työmatkakulut pitää aina jälkikäteen ilmoitella joten ei ainakaan mätkyjä tule. Eilen innostuin ja tein jo puolet viime vuoden matkoista ennen töihin lähtöä. Vaikka minulla onkin vakipaikat joita siivoan niin muitankin keikkoja tulee joten viikon jokainen päivä voi olla erilainen, koko vuodesta nyt puhumattakaan. Jos verottaja vaatii matkat nähdä niin jokainen väli pitää olla eriteltynä, eli esim. koti - toimisto - autoliike - kerrostalo-osoitteet näkyvissä. Mahtavaa hommaa sitten ettiä paikkojen osoitteita ja niiden välisiä etäisyyksiä...Argh!

Mitäs tässä, taidan ottaa kissin kanssa päivätirsat, heräsin jo viideltä...Uuni on pesty eli päivän siivoukset saa olla siinä. Mukavaa viikonloppua!