Se siitä suuresta rakkasromanssista sitten. Persiilleen meni... Herralla oli oman päänsä kanssa niin paljon työstettävää että totesin parhaaksi laittaa pillit pussiin ennenkuin oma pääni on aivan sekaisin. Sattuu niin että järki lähtee, mutta onneksi tilanne ei edennyt pidemmälle, tästä toipuu vielä. Ja kuka tietää, ehkä joku päivä kun tajuaa mitä menetti... :-)

Okei, nyt saa sitten taas keskittyä täysillä työntekoon ja velkoihin. Töitä on enemmän kun tarpeeksi, taas kolme viikkoa tulee menemään sunnuntaivapailla ja sekin voi vielä hovissa muuttua. Minulla on kolme kuukautta aikaa maksaa noin 1000 € Visalasku pois, sen täytyy olla kuivilla kun lähden Lontooseen. Koskaan ei tiedä mitä reissussa sattuu. Senpä takia pitäisi nyt vuoden loppuun elää tosi tiukalla budjetilla. Onnistunee kunhan pidän itseni kurissa...

Kaupoista ja nettikaupoista olen pysynyt aika hyvin poissa, no, kivoja alusvaatteita tuli ostettua, ja aivan turhaan näemmä... Käytellään vanhoja mummokalsareita pois ja otetaan hepenet sitten arkikäyttöön! :-) Eivät ne hukkaan mene. Enemmän ottaa päähän langat jotka ostin tehdäkseni herralle villasukat... teenpä jotain muuta niistä sitten. Niin, ja ehdinhän minä ostaa uuden petarin sänkyyn sekä peiton ja pari tyynyä, jos vaikka yökylään... Eli minun kohdallani miehistä ei ole kuin rahanmenoa!

Sellaista menoa täällä! Leuka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä! :-)