Nyt on vähän motivaatio-ongelmia. Väsyttää pitkät työviikot, nyt näin juhannuksen kunniaksi 2 päivää vapaata sentään. Tuntuu että rahat ei riitä mihinkään. Lontoon reissuun on vain puoli vuotta ja säästöjä pitäisi kartuttaa, mutta kun kaikki tuntuu menevän.

Tein äsken itselleni jääkaapin oveen kuvataulun asioista joiden vuoksi säästän. Lontoo, uusi auto, kumisaappaat jne. Täytyy tuijotella sitä ahkerasti kun mieli himoaa nettiostoksille. Miten tämä on taas niin vaikeaa?

Kirpparilta tuli ihan hyvin rahaa, ne on laitettu viikkokirjekuoriin ja tililtä pari saturaista siirretty Nordnettiin rahastoihin. Minunhan piti niillä maksaa velkoja pois, mutta päätin nyt näin. Paljon tavaraa lähti, vain yksi Ikea-kassillinen tuli takaisn.

Lainaus blogista http://voikovitutukseenkuolla.blogspot.fi/2011/05/tulin-nain-ja-vittuunnuin.html

Vitutus pidentää ikää

Hallelujat, heurekat ja muut sellaiset. Atlantin takana on tehty tutkimus, jonka mukaan parkkiintuneet pessimistit ja krooniset vittuuntujat elävät pisimpään. He jatkavat maallista vaellustaan vielä silloinkin, kun turhanpäiväiset hekottelijat ja yltiöpositiiviset haihattelijasielut on lähetetty manan majoille aikapäiviä sitten. Kyseinen tutkimus* on laajin lajissaan ja kumoaa yleisen käsityksen siitä, että onnellisuus takaisi pitkän iän ja vankkumattoman terveyden. Lyhyesti ilmaistuna pitkän iän salaisuus onkin vitutus. Ja sekös vituttaa! Kyseessä lienee kohtalon ivan jaloin muoto. Uskallapa nauttia ajastasi tällä pallolla - sinua rangaistaan siitä lyhyemmällä elämällä. Jos taas olet taipuvainen kärsimyksiin, maailmankuvasi ja elämänasenteesi perustuvat vitutukseen ja tapasi tarkastella elämää on ryppyotsaisen kriittinen, sinun suodaan jatkaa eloasi lähes loputtomiin.
Voiko vitutukseen sitten kuolla? Uskaltaisin kuvitella, että mikäli olet viettänyt koko elämäsi positiivisuuspilvessä leijaillen, äkillinen vitutus voi hyvinkin johtaa sydänperäiseen äkkikuolemaan. Toisin on meillä päähänpotkintaan tottuneilla kestopessimisteillä, joilla ei ole äkillisistä aallonpohjista pelkoa. Suomalaisen perusmentaliteetin mukainen kyrpäotsaisuus onkin siis itse asiassa siunaus. Pohjalla on turvallista - vitutus pidentää ikää!

Että näin tänään. Valivali.