Tilit ja bonukset tulivat! Visa lyheni 200 €, säästötilille palautin rahat jotka olivat menneet matkan maksuun sekä 287 € ylimääräistä. 52 viikon säästöhaasteesta on nyt maksettu 30 viikkoa ja mikä parasta, 10 niistä on vuoden viimeiset viikot! Eli loppu pitäisi olla helppoa alamäkeä. :-)

Ajattelin pientä tavoitetta asettaa itselleni. Pyrin mahdollisimman nopeasti tilanteeseen jossa velkaa on vähemmän kuin säästöjä. Eli yritän saada säästötilille sen 2000 €, osahan menee reissussa kuitenkin. Velkoja olisi siis saatava maksuun noin 1500 € hyvällä vauhdilla., sitten olisi kauhun tasapaino saavutettu. Niistä silmälasit tekevät yksin 420 €. Taidan yrittää jos saisin kaikki loput laskut kerralla, voisin maksaa ne nopeammin pois jos työt jatkuvat.

Tili oli siis hyvä, siitä varmaan irtoaa Visaan lisääkin. Eilen tein pienen keikkatyön ja lauantaina tulossa kolme hommaa pitkin maakuntaa, niistä tulee myös ihan kivasti. Jouduin kahdelle vuokrafirman keikalle sanomaan ei, harmi sinänsä, mutta "ei se maailma kuule niin pyöri että pystyisi kolmessa paikassa olemaan yhtä aikaa" Hih.... "Enkä minä voi nyt tässä teille kolmeksi muuttua." (joku on kattellut Putousta vissiin)

Meillä riehuu influessa töissä eikä nyt juuri omakaan olo ole varsin kehuttava. Menen vasta yhdeksi töihin, onneksi sain nukuttua pitkän yön. Huomenna sitten aamusta ajelemaan pitkin maita ja mantuja. siinä uppoaa muutama tunti, jos jaksan niin saatan käväistä eräässä "pienessä" kyläkaupassa paluumatkalla... Olkalaukun tarpeessa olisin reissua varten ja sieltä voi tehdä joskus löytöjä. Ostinhan minä ison laukun....Hetkinen...... Siis mähän voin vaihtaa siihen leveämmän olkaremmin niin on mukavampi kantaa! Voi että mä oonkin fiksu! (ironinen hah) Kaapissa on nahkaa, kangasta, remmiklipsejä, mitä vaan. Taas nähtiin että kirjoittaminen kannattaa ja rahaa säästyy. :-) Ja posti Resursbankille laseista lähti myös.

Se siitä tänään ja loput kirjeessä, tapasi äitivainaa sanoa... :-)

Mukavaa viikonloppua!