Anna%20Laihtuu%20Taas-normal.jpg

Alkaa Anna-neiti olla hyvinkin hoikassa kunnossa, ja nyt on pesukone maksettu! Jes! Velkaa 1 x 80 € ja 9 x 480 €.

Silmälasejani odottelen edelleen, vaikka piti tulla ennen joulua. Aion yrittää tinkiä kovasti tämän odotuksen ja hyppäämisen takia. Ensimmäinen erä on jo niitäkin maksettu, hittolainen sentään!

Joulu meni rauhoittuessa ja nyt voisi olla hyvä aika ruveta miettimään tavoitteita tammikuulle. Se on vaan vähän vaikeaa työtilanteen vuoksi. Tili tulee kuunvaihteessa ja sen jälkeen lopputili 15. päivä. Kuunvaihteen tilistä menee vuokra ja pari pikkulaskua, mutta siitä ei paljon jää bensojen ja ruokamenojen jälkeen. Olin ajatellut Visa-laskua rykäistä kunnolla pois, mutta jäänee nähtäväksi. Lopputilistä on syytä maksaa jo seuraava, jos ei kaksikin vuokraa, liiton rahoista ei aina tiedä, voi kestää ensimmäisen hakemuksen käsittely kauankin. Tai sitten voi olla että onkin töitä, jos joku vaikka sairastuu. Joka tapauksessa työsopimuksen muoto muuttuu, ja palkka ei enää juokse ajan tasalla vaan kaksi viikkoa jälkikäteen. Eli jos töitä on, saan silti rahaa vasta 15.2. Takkuista on, kovin takkuista.

Kaikki tämä säätö sai minut retkahtamaan takaisin tupakan orjaksi. Osuutensa retkahdukseen oli myös liiallisella makean syönnillä, jonka vuoksi olen lihonut hyvin lyhyessä ajassa liian monta kiloa. Sitten alkoikin verensokeri heitellä, melkein pyörryin viime perjantaina töissä. Säikäytti. Suvussa on diabetesta, joten täytyy seurata tilannetta. Nyt olo hyvä, poltan kohtuullisesti enkä himoitse makeaa koko ajan. Ensi viikolla sitten salille vatsanympärystä pienentämään... Ja käärin sätkiä, minulla menee niihin vähemmän rahaa kun makeaan...

Niin, takaisin tavoitteisiin. Ainakin aion pysyä pois alennusmyynneistä. En tarvitse mitään, mutta jos kaupoille eksyn, niin luulen tarvitsevani. Pysyn siis pois, myös nettikaupoista. Siedätyshoito niiden suhteen tuntuu toimineen, ei jaksa selailla yhtään. Kaikki samaa p...aa.

Toiseksi, pyrin 15 päivään ilman rahankäyttöä. Tästä luettakoon pois automaattisesti tililtä lähtevät maksut. Niistäkin onneksi suurin osa lähtee tavallaan itselleni, eli Seligsonin rahastoihin.

Mitähän kolmanneksi, olisiko hyviä ehdotuksia?