Huomenna tulee tili, pekkaset ja lomakorvaus. Helpotuksen huokaus, pikaisen laskennan jälkeen totesin että pärjään fiksusti eläen ainakin kaksi kuukautta ilman että säästöihin tarvitsee kajota. Sitten olenkin jo taas töissä, tulee palkkaa ja liitolta parin viikon päivärahat. Jos hyvin käy niin saatanpa saada joustoluottoakin lyhennettyä ylimääräistä. Siirrän rahaa ruokaan ja bensaan S-tilille, jätän käyttötilille laskujen verran ja loput jemmaan, siirrän sieltä sitten 15. päivä tarvitsemani määrän ja niinpoispäin.

Tammikuu meni 76 € pakkaselle. Ei paha, edellinen kuukausi oli huonompi. Rahaa meni liikaa ruokaan ja kauneuden- ja terveydenhoitoon. Asia korjautuu helmikuulla.

Helmikuun tavoite on pienentää ruokakuluja reilusti ja ruveta mahtumaan kaapissa oleviin farkkuihin. Kirpparilta oli pakko hakea parit suuremmat, ei oikein tahdo legginseillä tarjeta.

Posti toi uuden hiustrimmerin. Olisi ollut kiva jos paketissa olisi ollut se laturikin.... Keissi auki eBayhin ja odotellaan. Onneksi Briteistä, joten ei kestä iän ja ajan niinkun Kiinasta.

Sellaista tähän aamupäivään. :-)