Viikko on taas vierähtänyt. Aika normi meininki, yksi lisätienestikeikka oli, muutama kymppi sieltä tulossa. Ensi viikko vielä töitä, sitten loppuu taas sopimus. Onneksi seuraava viikko on jo sovittuna vuokrafirman kanssa. Kyllä tekevä töitä löytää. Pitää muistaa vaihtaa sinne päätulon verokortti.

Kengät saapuivat. Liian isot ja liian korkeat.82 € kankkulan kaivoon. Morkkis edelleen hirveä. En myy kenkiä. Pidän ne muistutuksena typeryydestäni. Joka kerta kun ajattelematon ostohimo käy päälle, käyn kaapilla tuijottamassa ko. kenkiä.

Pikkuisen taas hermostuttaa kuinka työrintamalla käy. Töissä tuntuu olevan jotain outoa ilmassa, vaikuttaa siltä että edes kesätöitä ei ole, ainakaan ns. päätyöpaikassani. Kun kertoisivat ajoissa, nyt on jo myöhäistä hakea muuta. Minulla pyörii kolme asiaa mielessäni: työpaikkakiusaaminen, terveyteen kohdistuva syrjintä ja nepotismi. Ei toisi hyvää mainosta firmalle, se on helvetin iso ja tunnettu. Lehdet tykkäisivät varmasti. Minusta ei tosin taida olla siihen, mutta aion kyllä lähimmälle pomolleni asioista mainaista. Sen verran ottaa päähän saamani kohtelu. Olen hyvä työntekijä. Sairastelu yhdessä vaiheessa johtui vääristä lääkkeistä, jotka onneksi ymmärsin lopettaa.

Nyt on todella huono päivä. Ketuttaa ja ahdistaa kaikki. En löydä mitään positiivista ajateltavaa.

Eilen raivasin kaappeja ja heittelin tavaraa pois. En ole enää viitsinyt laskea niitä, paljon meni kuitenkin. Vaatekaappin tuli tyhjä hylly johon sain kaikki kesä- ja juhlakenkäni. Olin ajatellut sitten Lontoosta ostaa hyvät kengät, mutta en todellakaan tarvitse yksiäkään. Todella hyvät pitää tulla vastaan ja hyvällä hinnalla. Ehkä Clarksin ballerinat, ne ovat puolet halvempia siellä kun täällä. Katsotaan.

Ei huvita.