Eilisen pesukonekatastrofin jälkeen pesin tänä aamuna pyykkiä käsin. Ilman linkousta pyykki tietenkin painoi normaalia enemmän ja niinpä kuivaustelinekin sanoi työsopimuksensa irti, romahti korjauskelvottomaan kuntoon. Kyllä nyt vastustaa. Aikani surffasin pesukonetta etsiskellen, ja löytyihän se. Mustan pörssin nettikaupasta Samsung, hyvässä tarjouksessa ja ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhan poisvienti! Muualla pyydettiin kotiinkuljetuksesta ja vanhan poisviemisestä keskimäärin 60-70 euroa! Selvisin siis vähän alle 400 euron koko hommasta. Tosin jouduin ottamaan Klarna-laskun maksutavaksi, kun ennen perjantaita rahaa ei ole, ja kone oli viimeinen kappale. Mutta saan sitten joka tapauksessa maksettua koneen kerralla kun tili tulee.

Siitä tilistä ei sitten nyt jääkään ylimääräistä joustoluoton maksuun. Harmi, mutta aika tuskaista minun selälläni käsin pyykkääminen on... Pikkupyykin pesen käsin muutenkin, mutta hupparit alkavat jo painaa. Saati että lakanapyykin peseminen onnistuisi sangossa.... joo ei.

Jännä homma tuo SER-kierrätys. Mustassa Pörssissä se on jo lisätty laitteen hintaan, mutta muualla tunnutaan ottavan erri maksu, esim. Hobby Hall ja NetAnttila perivät erillisen maksun. Euronics:lla en löytänyt asiasta mitään tietoa, laitoin kyllä yhteydenottopyynnön ko. asiasta, siellä oli kohtuuhintaisia koneita myös. Maalla kun asun niin oli sama tilaanko netistä vai lähdenkö etsimään parinkymmenen kilometrin päästä kaupoista, kotiinkuljetus oli saatava silti. ja miten viet vanhaa pois pikkuautolla...

Alan vähän murehtia silmälääkäriä ja uusia laseja. Taitaa mennä koko veronpalautus...Huoh tätä rahanmenoa.