Tarttis varmaan tehrä jotain kun oma mallinukkekin näyttää lihavalta, ja se on hoikemmassa kunnossa kun minä! Suklaa ja riisipuuro ovat korvanneet tupakan...
Tänään alkaa kokeilu: 10 vaatetta kuukaudeksi, eli kuinka vähällä sitä oikeasti pärjää. Tähän ei lasketa kenkiä, päällysvaatteita, yö- ja alusvaatteita, sukkia ja sellasta. Housut, hameet, t-paidat, neuleet, 10 kpl kuukaudeksi. Nyt jo tajuan että kaapissa on liikaa vaatteita, vähän on valinnan vaikeutta.... :-)  Idean kopioin http://uusimusta.squarespace.com/ -blogista. Siinä pärjättiin kuudella vaatteella kuukausi, minä annoin itselleni vähän enemmän liekaa, ettei tarvitse pyykätä ihan joka välissä.

Tänään on taas käsityöpäivä. Kirpparilta ostamani kengät ovat saneet uuden värin:

DSCN1835-normal.jpg

Ja rumanruskeat kengät muuttuivat näin:

DSCN1838-normal.jpg

Lisäksi ompelin pari tuubimekkoa ja tunikan:

DSCN1839-normal.jpgDSCN1837-normal.jpg

Toinen tuubimekko on musta, kuinkas muuten... kankaita saan joskus veljeni vaimolta ja trikoota tilaan Englannin eBay:sta, ovat huomattavasti halvempia siellä. Suomessa tulee halvemmaksi ostaa valmis vaate! Mutta mitäs kivaa siinä olisi... tuubimekon ohje löytyy muuten täältä: http://haaraamo.blogspot.fi/2012/11/pikkujoulumekko-ohje.html

Katsotaan kuinka vähien vaatteiden kuukausi sujuu, saattaa kertyä yllättävän paljon tavaraa kirpparille vietäväksi. Tai sitten kyllästyy samoihin vaatteisiin niin että iskee uusien ostohimo. Joko tai.

Lisää kuluja tulossa alkavalle viikolle. Auton katalysaattori saapui, eli pitää tilata huolto. Se pirun valokin syttyi taas perjantaina kojetauluun. Toivottavasti remppa ei ole kovin kallis. Pesukoneen loppulaskua ja silmälaseja odottelen, niiden maksut alkavat vasta tammikuussa. Tänä vuonna ei osteta itselle joululahjoja, lahjana olkoon velkataakan pinentäminen radikaalisti ensi vuoden aikana!