Yves-normal.jpg

Muutin Seligsonin rahamarkkinarahaston rahaksi. Siirsin vajaan satasen Suomi-rahastoon ja nostin 600 € pois, sen käytin joustoluottoon, jota on nyt jäljellä noin 128 €! Eli se loppuu ensi kuulla! Ikionnellinen ja helpottunut olo. Rahamarkkinarahasto ei ole tuottanut normaalia pankkitiliä enempää joten päätin että on turha seisottaa rahoja siellä. Ensi kuulla voin keskittyä matkakassan kartuttamiseen luottoon menneillä rahoilla. Vielä on visa jäljellä, mutta enkohän saa senkin katoamaan vuoden loppuun mennessä, alkuperäinen tavoitehan oli päästä eroon veloista tämän vuoden aikana.

No, tilasin uuden puhelimen, näppiksen ja hiiren luotolla/laskulla... Hiiri ja näppis maksetaan ensi tilistä, puhelimesta ei mene kuin reilu 8 €/ kk. Sen kanssa voin elää.

Säästötilille oli tullut 80 € mysteerikeikoista, säästöhaaste vol. 2 karttuu pikkuhiljaa. Tämän toisen kierroksen viikkoja on maksettu 30, alusta 26 ja loput satunnaisessa järjestyksessä. Suurin osa rahoista on Nordnetin rahastoissa, nostan sieltä reissuun sitten jos en saa matkakassaan tarpeeksi rahaa kasaan. Luultavasti saan, jos ei satu taas jotain autoremppaa....

Tämä viikko on ollut aika löysä. Olin maanantain ja tiistain vapaalla, tarvitsin sitä todella. Perjantaina tuli tosin helteessä puristettua lähes kellon ympäri.... Jalat kirkuivat kun pääsin viimein pitkälleni.... Eilen olimme porukalla tätini mökillä. Meille tyypilliseen tapaan heti sinne päästyämme aurinko meni pilveen ja alkoi tuulla.... Ei sentään tänä vuonna satanut! :-) Mukava lepopäivä kuitenkin. Veljen vaimon kanssa selvitimme 4 kg kudetta! En ole löytänyt mieleistäni ja sopivan kokoista mattoa olohuoneeseen, joten itsehän se on tehtävä. Virkkaan pyöreän maton ja kudetta on sen verran sttä se riittää johonkin muuhunkin. Rahi olisi kiva. Hintaa postareineen tui 25,60 €, ei paha.

On hyvä ja rauhallinen olo. Töitä riittää ja sopimus ei ole määräaikainen, ei tarvitse koko ajan jännittää jatkoa. Palkka ei ole kummoinen, mutta sillä pärjää kun pelaa sen mukaan. (kirjoitin ensin muuten vahingossa että täitä riittää...) Terveys ei ole suuresti reistaillut. Siitänäkee kuinka suuri merkitys henkisellä hyvinvoinnilla on fyysiseen hyvinvointiin. Kun tuntee olevansa hyväksytty ja arvostettu, on mukava olla töissä, ei ahdista ja jaksaa paremmin. Ja paikasta jossa enimmäkseen työni teen saattaa jatkossa tulla hieman sivutulojakin... Hyvä hyvä.

Keittiön kaapit on taputeltu valmiiksi, laitan kuvia jahka jaksan. Nyt palaan sohvalle kirsikoiden ja Netflixin pariin. ;.)